
Every restaurant owner or manager knows that their establishment uses up the largest amount of water not in the process of cooking, but in other tasks, such as defrosting, cleaning and washing dishes. All of those tasks have one thing in common: they don’t actually require large volumes of water, only higher cleaning power.
The Bubble90 is uniquely suited for these tasks, offering a 95% water-saving capacity and a significant boost to detergency. Nevertheless, we recognise that every restaurant has its own unique set of circumstances, and we are prepared to accommodate them. Depending on where the Bubble90 will be used (the faucet’s location) and the purpose it will serve (dishwashing, defrosting, cooking, etc.), we can recommend one of three distinct models to ensure maximum efficiency. Our sales team has ample experience working with restaurants of any size and type, and they would be happy to visit your location and recommend you the Bubble90 configuration that is best suited for your unique situation. As a result, most of our customers in the catering industry can achieve ROI in 3 to 6 months after the initial product installation.
We are proud to count many Japanese household names amongst our customers. Some of them include GIFT. INC, KUSHIKATSU TANAKA CO., DAITAN GROUP (Fuji soba), TEN ALLIED Co. Ltd., PRONTO Corporation, and Pepper Food Service Co.
If you are interested in getting a quotation, or would like to inquire about more about the Bubble90 in the context of the catering industry, please feel free to reach out to us:
Email: bubble90@dgtakano.co.jp
Phone: +81-6-7492-3466
The effect of the Bubble90 can be seen illustrated in a graph on DG SALES’ website
レストラン業界では大量の水が使われていますが、 それは原料の解凍や、 食器・フロアの洗浄が主な理由です。 節水と洗浄力を天秤にかけるとなったら悩ましいところですが、 いまの水量で得られる洗浄力を保ったまま節水ができたら...素晴らしいですよね。
DG TAKANOのBubble90は、 特許技術によって最大95%、 平均で80〜90%もの節水効果とそれを感じさせない強力な洗浄力を可能にしました。
もちろん店舗内部の構造やキッチンの設備は店や業種によって異なります。 皿洗いか、 調理か清掃か、 どこに一番水を使っているかも様々。 だからこそ、 当社のセールスフォースでは各店舗における効率を考慮し、 3つのモデルの中から最適なものを提案する体制を整えています。 すでに多種多様な規模の飲食店にて経験を積んだチームのメンバーが日本全国出張しニーズに合わせたご提案をするので、 高い節水能力による費用対効果パフォーマンスを実感していただけます。 実際、 導入いただいた飲食店オーナー様・企業様の多くは、 初期導入後3〜6か月で投資回収を達成されています。
主な顧客一覧:
株式会社 ギフト、 株式会社串カツ田中ホールディングス、 ダイタンホールディングス株式会社(名大富士そば)、 テンアライド株式会社、 株式会社プロントコーポレーション、 株式会社ペッパーフードサービス [敬称略、 順不同]
具体的な商品説明やお見積り、 飲食業界における利用実績に関する情報をご希望の際は、
下記の連絡先までお気軽にお問い合わせください。
メール: contact@bubble90.co.jp
TEL: 03-6240-1909
Bubble90の効果をグラフで見る。
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